test
test

6 NOV 2021 | LEESTIJD: 2 MIN

Al jouw seksvragen in podcast Bellen met Belle

alt

Hoe krijg ik meer spanning in mijn langdurige relatie? Hoe verhoog ik mijn libido? Wat zeg ik tegen mijn dochter als ze mijn vibrator vindt? Deze en heel veel andere seksvragen zijn bespreekbaar met 'sekspert' Belle Barbé (1992) in de nieuwe podcast Bellen met Belle. Je kent Belle misschien wel van haar optredens in programma's als Spuiten en slikken of van haar boek Ik & seks. Belle studeerde Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en sexuality studies in San Francisco. De podcast wordt gemaakt in samenwerking met Rouze en Belle ontvangt gasten als Geraldine Kemper, Stella Bergsma, Cathelijne Blok en Rouze-founder Eva de Visser.

Is mijn vulva wel mooi genoeg?

De drempel om met je partner te bespreken of hij jouw vulva wel mooi genoeg vindt is misschien nog te hoog als je elkaar net kent... en om het aan je vriendinnen voor te leggen gaat misschien gevoelsmatig ook wat ver. Wat doe je in zo’n geval? Je vraag (anoniem) voorleggen aan een expert seksualiteit! Belle creëert samen met haar gasten een veilige omgeving om dit soort vragen te behandelen. Belle en haar gasten geven niet alleen handige tips, maar bespreken ook hun eigen ervaringen met het onderwerp.

Mijn kind vraagt naar mijn vibrator?

De vragen die mensen insturen voor de podcast gaan alle kanten op. Zo bespreekt Belle met één van haar gasten een verhaal over een jonge dochter die de vibrator van haar moeder vindt. Wat doe je in zo’n situatie? En wat zijn de ervaringen van Belle en haar gast zelf als moeders van jonge kinderen? Dit hoor je allemaal in deze podcast. Je vraag mag iedere kant op gaan en dat is nu juist het fijne.

Heb jij ook een vraag?

Iedere week komt er een nieuwe podcast online. Denk jij nu: hé, ik heb ook een vraag of ik kan wel wat advies gebruiken? Wil je deze vraag liever niet met iemand in je omgeving bespreken? Of ben je gewoon benieuwd naar het advies van Belle? Stuur je vraag dan in en wie weet behandelt Belle deze in de podcast. Je kunt een (voice)berichtje sturen naar info@rouze.me of naar 0618127646. Handig om een beetje context te geven over jezelf en je seksuele leven.

Luister onze verhalen over liefde en seks